poznaj zespół AromaFit

Paweł Ryckiewicz

szef kuchni AromaFit

Z gotowaniem związany już od kilkunastu lat. W swojej karierze pracował z najlepszymi szefami kuchni, restauracjami i hotelami, m.in. we Wrocławiu. Gotował dla reprezentacji Węgier, polskich szczypiornistów i zawodników Viva Tauron Kielce.

W Kielcach razem z Karolem Bieleckim otworzył restaurację Solna 12. Stawia na ciągły rozwój – ogląda programy kulinarne, czyta literaturę specjalistyczną, poszukuje ciekawych i wartościowych staży i szkoleń. W kuchni stawia na wykorzystanie produktów sezonowych. Dba o to, by danie było nie tylko pyszne i odpowiednio skomponowane, ale i podane w odpowiedni sposób.

Dominika Parzonka

dietetyk AromaFit

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu kierunku Dietetyka (studia I i II stopnia). Członek Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków. Obecnie w trakcie odbywania stażu zawodowego i specjalizacji Psychodietetyka w Instytucie Psychodietetyki we Wrocławiu.

Swoją wiedzę i kwalifikacje poszerzam uczestnicząc w wielu konferencjach i szkoleniach. Doświadczenie zdobywam dzięki pracy z pacjentem w swoim gabinecie. Dodatkowo prowadzę warsztaty żywieniowe dla dzieci w przedszkolach i szkołach, zorganizowanych grup, stowarzyszeń, firm.

Tematyka żywienia od zawsze była mi bliska, jednakże dopiero w trakcie kończenia studiów magisterskich trwale związałam z nią swoją przyszłość otwierając swoją poradnię. Teraz uważam, że była to najlepsza decyzja. Moją misją jest pomagać innym, wspierać na drodze do zmian nawyków żywieniowych. Daje mi to ogromne poczucie spełnienia i radości, szczególnie w momentach, kiedy widzę zadowolenie w oczach moich podopiecznych.

śledź nas na facebooku